RABO Burgemeester de Bruinprijs viert 60 jarig bestaan

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De prijs voor jong en uitmuntend talent van de gemeente Rheden, de RABO Burgemeester de Bruinprijs, 60 jaar. De commissie verantwoordelijk voor de prijs en Cultuurbedrijf RIQQ organiseren daarom op vrijdagavond 28 februari 2020 een feestelijke en informatieve avond rondom het thema talentontwikkeling.

Op het programma

Diverse sprekers (o.a. Albert van der Weide, Beeldend Kunstenaar) en Imke Loeffen (Docent ArtEZ en Talentmakelaar bij Poppunt Arnhem) uit de wereld van kunst en cultuur laten hun licht schijnen op talentontwikkeling en wat prijzen als de RABO Burgemeester de Bruinprijs voor effect hebben.

Dit afgewisseld met optredens van ex-prijswinnaars (Floor Eimers (Nationale Ballet) en jong talent (Merle en Sarah van der Lijke) en dansers van Studio26. Namens de gemeente is Burgemeester Carol van Eert aanwezig en ook directeur van de RABO bank, Jan Ummenthum, zal aanwezig zijn.

Het programma start om 20.00 uur. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Studio26, Larensteinselaan 26-d, Velp. Op het terrein kan men gratis parkeren en er zijn diverse busstations op ca. 10 minuten loopafstand.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst en kan via: https://cultuurbedrijfriqq.nl/aanmelding-bijeenkomst-rabo-burgemeester-bruinprijs

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen