Jan Zwier hangt weer in de paal, carnaval is nu echt begonnen!

DIEREN – Zaterdag 22 februari openden carnavalsverenigingen De Nölers en De Deurdauwers samen officieel het carnavalsweekend met het hijsen van Jan Zwier op het Horecaplein te Dieren.

Om 11.11 uur heette President Sander Messink van de C.v De Nölers  iedereen van harte welkom. “Ondanks de slechte weersvoorspellingen gaan we er toch een mooi carnavalsweekend van maken, we hopen natuurlijk dat de optocht door kan gaan, maar anders hebben we een prachtig programma binnen.”

Hierna hadden Prins Roy de 1e en Adjudant Bram de eer het carnavalsweekend officieel te openen door het hijsen van Jan Zwier, en klonk er drie maal “Alaaf“. Waarna na enige plichtplegingen en het afscheid, de wissel van een viertal bestuursleden. En werden oorkondes uitgereikt aan onder meer Cv. De Deurdauwers en Cv. De Heischöppers, die op hun beurt de Cv. De Nölers hartelijk feliciteerden met hun 55 jarig bestaan en boden hen een prachtige taart aan.

Vervolgens werd de muziek ingezet en door de aanwezigen de polonaise gelopen over het plein om daarna snel één van de café’s binnen te hossen voor een lekker “koud pilsje“. Het indrinken was begonnen!!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden