Kerstmarkt bij Grote Kerk te Velp

VELP – Afgelopen zaterdag 7 december werd er een kerstmarkt gehouden  in de grote Kerk in de Kerkstraat te Velp, in de rondeel van 10:00 – 14:00 uur. Er waren hapjes en drankjes en mooie kerststukken en andere kerstkoopjes te koop.

Van de opbrengst wil de organisatie een schooltje bekostigen in Muldersdrift in Zuid Afrika, voor zwerfkinderen en hun moeders. Men hoopt €3500,00 bijeen te krijgen vandaag.
 
Tijdens de markt was er ook gelegenheid om boodschappen in te leveren  voor de Actie Kersttas, dit voor mensen op of onder de armoedegrens leven. Hier werd ook flink ingezameld, de volle dozen boodschappen worden hier verzameld en gaan aanstaande week dinsdag naar de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan 54 te Dieren. 
Daar komen er ook de ingezamelde boodschappen  van de protestantse Kerk van Rozendaal bij, waar ook op zaterdag een inzameling was. In Dieren worden de boodschappen in gelijke hoeveelheiden ingepakt zodat ieder gezin een gelijke tas/doos uitgedeeld krijgt.
 
(Bijdrage: Theo Jansen)
Klik op de bovenste foto voor een fotoverslag van de Kerstmarkt.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
kerkstraat-7-12-13-016
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen