Geslaagd Prinsentreffen bij Cv. De Blaospiepkes in Velp

VELP/ROZENDAAL – Dinsdag 25 februari was er een Prinsentreffen in feestburcht de VeluweZoom op Sportpark De Pinkenberg bij carnavalsvereniging De Blaospiepkes, dit werd druk bezocht.

Het was een komen en gaan van bussen met carnavalsvierders van andere carnavalsverenigingen. Tussen 11.00 en 17.00 uur was het mogelijk een bezoek te brengen aan Cv. De Blaospiepkes, om wat te drinken, te eten of te dansen, de Polonaise te lopen of te luisteren naar diverse optredens van Arjan Koenen, Willem Derks, Peter Hermans, Marco de Ruijter en Brain Vliem. Ook werden er de nodige onderscheidingen onder elkaar uitgewisseld.

Ook Roel Zaayer kreeg een oorkonde van Carnavalsvereniging De Blaospiepkes uitgereikt voor zijn werkzaamheden voor de vereniging. Hij ontving afgelopen zondag bij de Instuif van Cv. De Narrenkap ook al een oorkonde waarbij hij benoemd werd tot Drager van het Grootkruis in de orde van het Velpse Narrenrijk.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen