Carnavalsseizoen in Rheden weer afgesloten

RHEDEN – Dinsdag 25 februari werd met het verbranden de pop, weer een geweldig geslaagd carnavalsseizoen van Carnavalsvereniging De Heiknüüters afgesloten bij Partycentrum Ons Huis in Rheden.

De vereniging kan terug kijken op een geweldig carnavalsjaar met Prins Remco en Prinses Saskia met hun leuze “Drink bier uit een glas of een fles, je komt toch wel thuis met of zonder GPS“. Bijgestaan door Jeugdprins Devin en Jeugd Prinses Nikky genoten zij opperbest van het afgelopen carnavalsjaar.

De belangstelling was weer groot voor alle activiteiten van Cv. De Heiknüüters, dit was terug te zien door de steeds volle zalen in hun feestburcht Partycentrum Ons Huis. Het enige ‘smetje’ was dat de carnavalsoptocht door de weersomstandigheden niet door kon gaan. Dit werd super opgelost door er toch een mooie en gezellige middag van te maken met muziek, dans en optredens.

De vereniging bedankt alle bezoekers en hoopt hen in november 2020 voor het nieuwe carnavalsjaar weer te mogen begroeten. Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: https://cvdeheiknuuters.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden