Foto’s Instuif Carnaval in Velp in het Narrenhuus te Velp

VELP – Ondanks dat de optocht door slechte weersomstandigheden is afgelast werd het in het Narrenhuus een gezellige middag. Carnavalsvierders kwamen in hun “optochtkostuums” naar de traditionele Instuif in het Narrenhuus. Prinses Mariette ging zelfs voor de camera van Omroep Gelderland om uit te leggen dat met wat aanpassingen het een geslaagde feestelijke middag is geworden.

Tot de traditie van de instuif in het Narrenhuus van Cv. De Narrenkap, behoort ook het benoemen van een persoon uit Velp, tot Drager van het Grootkruis in de Orde van het Velps Narrenrijk. Dit jaar is door De Blaospiepkes en De Narrenkap Roel Zaaijer voorgedragen.

Wegens zijn buitensporige verdiensten en jarenlange onvermoeibare inzet op sociaal gebied voor Velp kreeg hij op protocollaire wijze een oorkonde en het Grootkruis uit handen van Grootvorst Arjan Flipse van De Narrenkap en Grootvorst Ben Hilferink van De Blaospiepkes.

Daarna werd het echt feest en heeft groot en klein een geweldige middag gehad. Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Lees ook:

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden