Rosenmontag Cv. De Narrenkap Velp in Brasserie Hugo’s in Westervoort

VELP/WESTERVOORT – Tijdens de traditionele en jaarlijkse Rosenmontag worden verschillende senatoren en leden van Carnavalsvereniging de Narrenkap in het zonnetje gezet. De middag ging van start met de hilarische entree van prinses Mariëtte, Jeugdprins Yari en hofhouding in een koets die werd voortgetrokken door een echte koe.

Daarna begon de receptie met verschillende acts en voordrachten. Senator Mike Coenraadts kreeg de zilveren veer en Suzanne Erren de gouden veer voor hun tomeloze inzet voor de carnavalsvereniging. Senator Jan Willem Bosveld kreeg een zilveren speld voor zijn 22-jarige lidmaatschap.

Theo Jansen van Rheden Nieuws kreeg van Prinses Mariëtte, haar persoonlijke onderscheiding omgehangen. Grootvorst Arjan Flipse werd benoemd tot Commandeur in de Orde van de Oude Jan, een benoeming voor zijn jarenlange inzet voor De Narrenkap.

Vorst Peter Erren en Commandeur Jan Willem Bosveld hebben de oorkonde en gouden Oude Jan in bijzijn van Nolda Heus op uiterst protocollaire wijze overhandigd en opgespeld. Nolda Heus is de echtgenote van Commandeur Henk Heus die Carnavalsvereniging De Narrenkap afgelopen jaar is ontvallen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden