Dierense Speeltuin ontvangt Tuinwinkel(tje) 

DIEREN – De Dierense Speeltuin is dinsdag door Gebr. Rijneveld B.V. uit Spankeren verrast met een houten speelhuis. Al 40 jaar mag het bedrijf tuinen en terreinen aanleggen en onderhouden,zo ook de natuurspeelplaats in deze speeltuin.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Nadat om 16.00 uur medewerkers van Rijneveld, bestuur van de Dierense Speeltuin en belangstellenden ontvangen werden in het restaurant met koffie en gebak, namen de broers Arie en Edwin Rijneveld kort het woord. “Het is vandaag  een bijzondere dag in de geschiedenis van ons bedrijf, het 40-jarige bestaan. We willen hier graag met jullie even bij stil staan. Hoewel de broers Frans en Cok (2 van de 11 broers) officieel in 1980 zijn begonnen met ons bedrijf op te richten waren zij al geruime tijd s’avonds en zaterdags bezig  dit te realiseren, naast hun voormalige banen. Het begon klein maar groeide en groeide eerst met één Volswagen T2  busje en naar 5 jaar met 8 medewerkers en naar enkele verhuizingen naar steeds grotere ruimtes/panden hebben we nu een groot bedrijfspand met een groot wagenpark aan de Edyweg in Spankeren. Waar ook de andere gezinsleden bij wonen,er werken er nu 40 medewerkers bij Rijneveld. Elf jaar geleden hebben wij Arie en Edwin, als tweede generatie gebroeders Rijneveld het bedrijf overgenomen, gelukkig nog gesteund door vader Frans hij is eigenlijk de jubilaris die al 40 jaar bij de zaak is!!”

(Tekst gaat verder onder de foto)

 

“Als dank aan de Dierense Speeltuin voor het laten uitvoeren van de nieuwe natuurspeelplaats, en hopelijk snel het 2e project als er weer geld is, door ons bedrijf hebben wij gemeend vanwege ons 40 jarig bestaan jullie een cadeau aan te bieden. Hiervoor moeten we even naar buiten waar het cadeau zo word binnen gebracht in de speeltuin met een auto van ons. En kunnen we na het plaatsen er een foto van maken met ons op de achtergrond. En natuurlijk de medewerkers van de Dierense Speeltuin.”

Dankbaar voor de vele mooie werken die mogen worden gerealiseerd gaf het jubilerende bedrijf een ‘Tuinwinkel’-speelhuis cadeau aan de Speeltuin. Het speelhuis is, net als de nieuwe natuurspeelplaats, toegankelijk en bespeelbaar voor alle kinderen.

De Dierense Speeltuin is momenteel fondsen aan het werven om fase 2 en 3 van de natuurspeelplaats te realiseren. Om dit te bereiken kunnen inwoners van gemeente Rheden hun Ik buurt mee!-voucher schenken aan de Dierense Speeltuin. Kijk voor meer informatie op: https://www.dierensespeeltuin.nl/nieuws.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden