Getuigen gezocht: Geweldpleging Emmastraat te Velp

Foto: politie.nl

VELP – De politie onderzoekt een geweldsdelict in de Emmastraat te Velp en is op zoek naar getuigen. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

Het geweldsdelict heeft plaatsgevonden op dinsdag 3 maart 2020 tussen 21:00 en 22:45 uur in de Emmastraat ter hoogte van de Pastoor Koenestraat te Velp.

De verdachten van het geweldsincident zijn twee mannen, één donkergetint en één (licht-)getint.
De verdachten zijn in een blauwe Volkswagen Polo gevlucht. Deze auto werd omstreeks 21.45 uur aan de Frieslandsingel in Arnhem ter hoogte van het kampje uitgebrand teruggevonden.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict , neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren‘-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen. Meer informatie vindt u ook op: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.htmlKlik hier om te reagerenHet nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden