Benefiet concert in het Sem café in Velp uitgesteld

Foto: Pixabay

VELP – UPDATE: Dit concert is uitgesteld ivm het coronavirus. 

Zaterdag 14 maart 2020 organiseert het Sem café een benefiet concert met muziek van de band REFLEXION ten bate van de crowdfundings actie voor Julian Top die op 12 mei 2019 tijdens een schoolreisje van het Beekdal bijzonder ongelukkig terecht kwam, en een dwarslaesie ( C5- C6 ) heeft opgelopen met een verlamming vanaf de tepels.

Een spontane inzameling actie van familie, vrienden, school en voetbalclub DVOV heeft reeds het geweldige bedrag van ruim 45.000 euro opgebracht, waarvan de eerste 15.000 gebruikt zijn voor een reis naar Minnesota Amerika (15 t/m 24 februari ) teneinde een Stam Cell therapie te ondergaan welke niet door een zorgverzekeraar wordt vergoed.

Het ( beoogde ) resultaat is pas zichtbaar na een periode van 4 tot 8 weken en is voornamelijk gericht op stimulatie van zijn handen en vingers
zodat hij weer zelfstandig kan eten en drinken, en vrij simpele handelingen kan uitvoeren ( bijvoorbeeld zijn mobieltje ).

Een tweede therapie staat gepland voor september van dit jaar, waarbij de nadruk zal liggen op het stimuleren van benen en voeten.

Natuurlijk is en blijft een revalidatie in de Hoogstraat te Utrecht onderdeel van het dagelijks leven, en voorziet de gemeente Rheden is een budget voor aanpassingen in het huis welke nodig zijn om e.e.a. rolstoel toegankelijk te maken.

De gemeenschap ( zorgverzekeraar – gemeente ) heeft uiteraard een zorgplicht, maar veel onkosten in het persoonlijke vlak vallen hier buiten zodat de inzameling actie ( met een geweldig resultaat ) zaterdag 14 maart hopelijk met een knaller kan worden afgesloten.

Er zijn 200 kaarten a 10 euro beschikbaar

Wees er op tijd bij want een kleine 40 kaarten zijn reeds verkocht. De opbrengst gaat in zijn totaal naar de inzameling actie want Sem café sponsort zelf de zaal huur, muziek, en zelfs een gedeelte van de omzet. Waarvoor de organisatie grote waardering heeft.

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn te bestellen via : ticketkantoor.nl/shop/juliantop 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden