Kerstsfeer bij “Ik buurt mee!” in Velp Zuidoost

VELP – In Velp Zuidoost is samen met tien jongeren een aantal kerstbomen geplaatst met een Ik buurt mee! piek. Dit om aandacht te vragen voor Ik buurt mee! Ook zijn in deze buurt enquêtes verspreid om inzicht te krijgen in de buurt. Op 9 en 10 december gaat het Ik buurt mee!team de wijk in om de ingevulde enquêtes weer op te halen. 

Op maandag 9 december en dinsdag 10 staat tussen 18.00 en 20.00 uur bij een aantal kerstbomen met de “Ik buurt mee! piek”, warme chocolademelk en koffie/thee klaar. Kijk op ikbuurtmee.nl voor de precieze plekken en tijden. Hier kunnen bewoners in gesprek met de  professionals die in de wijk actief zijn. Zoals Vivare, Jongerenwerk, Politie, Stichting Viva en de gemeente Rheden. Om samen te bekijken wat er goed gaat in de buurt, wat er beter kan en wat er de komende twee jaar staat te gebeuren in de wijk. 
Ik buurt mee!
Ik buurt mee! is een nieuwe werkwijze die staat voor het samen met bewoners en organisaties werken aan een sociale, prettige, veilige en mooie buurt bewoner. 
Kijk voor meer informatie op www.ikbuurtmee.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen