Laagdrempelig toegang tot medische zorgproducten

Foto:

ZEVENAAR – Toegang tot medische zorgproducten is sinds kort veel makkelijker geworden. Particulieren en zorginstellingen kunnen nu via drie gespecialiseerde webshops kiezen uit ruim 50.000 medische zorgproducten en -middelen. De webshops zijn een onderdeel van Medical Devices Benelux B.V.

Met Rollatorspecialist.eu, Medicarespecialist.eu en Steunkousspecialist.eu reageert Medical Devices op een gat in de markt, namelijk het ontbreken van een goed, duidelijk en betrouwbaar online verkooppunt. Medische zorgproducten voor dagelijks gebruik, maar ook de meer gespecialiseerde producten zijn nu gewoon 24/7 verkrijgbaar in de drie webshops.
Handig en betaalbaar
Juist in tijden van crisis blijkt deze werkwijze van Medical Devices handig te zijn. Zorgparticulieren als huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten moeten helaas enorm besparen, wat ook ten koste gaat van de zorgafnemers. Om toegang tot zorgproducten, -middelen en dus ook zorg in het algemeen zo laagdrempelig mogelijk te houden, is er niet alleen gekozen voor een breed aanbod – er is ook gekeken naar een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Snelgroeiend
En de aanpak? Die werkt. Uit klantonderzoek blijkt dat zorgparticulieren en -instellingen het prettig vinden dat er verschillende online platformen zijn waar gericht gezocht kan worden naar gewenste zorgproducten. Dat betekent dus ook dat Medical Devices in rap tempo groeit. Juist daarom zoekt het bedrijf dan ook constant naar goede en gedreven freelancers/zzp’ers in de drie Benelux-landen.
Facebook-actie
Medical Devices snapt heel goed dat contact maken met de doelgroep niet alleen zakelijk via LinkedIn gaat. We zoeken medische zorgspecialisten ook graag via andere kanalen op, zoals Facebook. Natuurlijk hoort daar een Facebook-actie bij. Wie zich in 2013 inschrijft in één van de drie webshops, krijgt een halfjaar 10% korting op alle zorgproducten in het assortiment. Met deze actie willen we toegang tot onze producten nóg meer laagdrempelig maken.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen