Ik buurt mee!-voucher welkom voor Velp On Ice 2020

Foto:

VELP – Ton Cheret, is van plan een schaatsbaan te realiseren in de voetbalkooi naast OBS De Kameleon. Het duurt nog even, maar dit wil de organisatie dan gaan doen van zaterdag 19-12-2020 t/m zondag 20-12-2020.

Kerstmarkt met kramen

Ook zal er tijdens die dagen een kerstmarkt zijn met ongeveer 20 kraampjes. Heeft u interesse om in één van die kraampjes te staan, dan kunt u contact opnemen met Ton Cheret via telefoonnummer: 06-10827802.

Ik buurt Mee!-voucher

Voor dit evenement is het ook mogelijk uw Ik buurt mee!-Voucher, die u begin maart in de bus heeft gekregen te doneren. U gaat dan naar www.ikbuurtmee.nl en zoek daar naar ‘schaatsbaan in Velp’. U kunt dan het nummer van uw voucher invoeren bij ‘Cheque en doneert daarmee uw €7,50 aan dit initiatief.

Dit is uiteraard een heel leuk initiatief en u als bewoner van Velp, of de andere dorpen van gemeente Rheden, geeft de bezoekers heel veel plezier op de schaatsbaan (zonder ijs), en de organisatie is u natuurlijk ontzettend dankbaar daarvoor.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden