Nieuwe dirigent Wolbert Baars voor muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

Foto: Manuela Sleking

SPANKEREN – Woensdagavond 11 maart is Wolbert Baars gestart als nieuwe dirigent bij Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren. Na een intensieve zoektocht zijn we blij dat Wolbert de leiding van het fanfareorkest op zich wil nemen.

Door de stroomuitval op woensdagavond was de eerste repetitie meteen een bijzondere om niet snel te vergeten. In het donker repeteren. De concertlampjes brachten uitkomst. Hiermee was er voldoende licht om verder te repeteren. Samen met Wolbert hopen de leden van Wilhelmina Spankeren op een fijne samenwerking en verdere ontwikkeling als orkest en vereniging.

Lijkt het u of jou ook leuk om bij deze gezellige vereniging te spelen. Wees welkom! Voor ervaren muzikanten is er plek in het fanfareorkest. Vooral de bugelsectie en het slagwerk kunnen nog uitbreiding gebruiken. Daarnaast is het voor jong en oud mogelijk om een instrument te leren bespelen.

Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens de repetitie op woensdagavond.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen