Schaapskudde Rheden tot en met 6 april gesloten

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Afgelopen vrijdag is gecommuniceerd dat de jaarlijkse Lammetjesdag van de Stichting Rhedense Schaapskudde van 29 maart 2020 is afgelast, maar dat zij de komende periode nog wel openblijven voor het adopteren van lammetjes.

In verband met de nieuwe maatregelen die zondag om 17:30 uur door de overheid zijn opgelegd, heeft het bestuur van de stichting besloten om per direct de schaapskooi te sluiten voor het adopteren en knuffelen van lammetjes, in ieder geval tot en met 6 april 2020.

Het coronavirus en de maatregelen die daartegen worden genomen hebben grote maatschappelijke en economische gevolgen. Dit geldt ook voor de schaapskudde. De beherende stichting is voor een groot deel financieel afhankelijk van opbrengsten uit adopties en Lammetjesdag. U kunt daarom nog steeds via de  website www.schaapskudde.nl een lammetje adopteren, al is het de komende periode even afwachten of en wanneer u het geadopteerde lammetje zou kunnen bezoeken.

De stichting hoopt dat u hiervoor begrip heeft. Ze hopen u later in het jaar alsnog een bijzonder evenement bij de schapen te kunnen bieden. Wilt u in de tussentijd de kudde steunen, dan zijn ze zeer dankbaar voor uw gift of online adoptie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden