HAN Industrieel Product Ontwerpers helpen Gezondheidscentrum Presikhaaf met mondkapjes

ARNHEM/VELP – Door het coronavirus zijn tekorten aan persoonlijke beschermingsmiddelen in de zorg ontstaan, met name mondkapjes. Dit bracht Antal Hendriks, HAN-docent praktijkonderwijs Industrieel Product Ontwerpen (IPO), op een idee.

“Ik weet dat we voor ons projectonderwijs nog een behoorlijke voorraad hebben liggen. Als je daarmee nu acuut de zorg kunt helpen, is dat natuurlijk een fantastisch gebaar.” 

Adriènne Micklei, junior docent en lab administrateur bij IPO, bood spontaan aan om deze mondkapjes te bezorgen. “Ik vind het een top idee en ben de laatste tijd vrij weinig in contact geweest met mensen. Dus ik denk dat ik het minste risico loop als ik ze langs breng.” 

Zo gezegd, zo gedaan. Deze mondkapjes van zeer goede kwaliteit zijn op woensdagmiddag 18 maart 2020 afgeleverd bij het gezondheidscentrum in de Arnhemse wijk Presikhaaf, dichtbij de locatie van de HAN.

Wim Jonkman, fysiotherapeut bij het Gezondheidscentrum Presikhaaf, heeft de beschermingsmiddelen met veel plezier in ontvangst genomen. “Helemaal top, dank jullie wel. Wat fijn dat jullie dit voor ons geregeld hebben. Kunnen wij weer een stukje verder!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen