18e Editie Oranje Klassieker Rit Velp verschoven naar 2021

Foto: Velp voor Oranje

VELP – In verband met de gebeurtenissen en maatregelen rondom het coronavirus en het besluit van de Stichting Velp voor Oranje om in Velp alle Koningsdagactiviteiten af te gelasten, heeft de organisatie van de O.K.R.V. in navolging hiervan ook besloten de 18e O.K.R.V. te verplaatsen naar 2021.

Dit jaar zal de van Spaenallee bij Kasteel Biljoen op 27 april 2020 helaas niet gevuld staan met de elk jaar deelnemende 150 klassieke voertuigen.

Op 27 april 2021 hopen we natuurlijk weer de rit van zo’n 120 kilometer te kunnen rijden. In 2021 gaan we er van uit dat we de passie van het klassiek rijden weer met zo’n kleine 300 rijders en bijrijders onder de noemer Blij dat ik Rij kunnen uitvoeren.

Of en hoe het vervolg van het een en ander zal zijn, zullen wij op de website www.okrv.nl vermelden en op de Facebook-pagina van de O.K.R.V.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden