#RHEDENNIEUWSISERVOORJOU laat creatieve ondernemers uit gemeente Rheden zien!

Foto: rheden.nieuws.nl

Rheden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. We gaan dat doen met de hashtag #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit gemeente Rheden in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in gemeente Rheden! We lichten er iedere dag enkele uit, maar weten dat er in onze gemeente veel meer creatieve ondernemers zijn!

Ben jij een van die creatieve ondernemers? Gebruik dan op social media de hashtag #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht! Je mag natuurlijk ook mailen naar [email protected] om daar je initiatief of actie aan te melden!

La Padella RestaurantLa Padella Restaurant Velp

Zou u thuis willen genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten van Restaurant La Padella middels afhalen of bezorgen? Dan horen zij dit bijzonder graag van u. Als blijkt dat zij veel van hun loyale gasten blij kunnen maken, gaan zij namelijk graag op een creatieve en culinaire manier voor u aan de slag. De passie van Restaurant La Padella is tenslotte u te voorzien van de meest fantastisch gerechten. Uiteraard met een passende wijn! Blijf gezond! Eet gezond! 026 – 364 3879

Visser Sloopwerken & Asbestsanering BVVisser Sloopwerken & Asbestsanering BV Dieren

Bij Visser Sloopwerken & Asbestsanering BV hebben ze duurzaam slopen hoog in het vaandel staan. Zij voeren diverse soorten sloopwerkzaamheden uit, zowel klein als de grotere werken waaronder totaalsloop, renovatie, woningen en fabrieken, voor zowel bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentes maar ook voor particulieren. Visser Sloopwerken & Asbestsanering BV sloopt op een zeer milieuvriendelijke wijze volgens de ladder van Lansink, ongeveer 95% van alle vrijkomende materialen wordt hergebruikt.

Snoep & Doe DierenSnoep & Doe Dieren

Mocht u in deze heftige tijd behoefte hebben aan snoep? Belt u dan met Snoep & Doe aan het Callunaplein 71 te Dieren via 06 – 3652 9714! U kunt er ook nog terecht in de winkel. (wel de maatregelen van de overheid in acht nemen)  Ook om iemand te verrassen waar u zelf even niet heen mag of kan. Bel gerust, Snoep & Doe helpt u graag.

Partycentrum 'Ons Huis' RhedenPartycentrum ‘Ons Huis’ Rheden

Partycentrum ‘Ons Huis’ Rheden had geen idee wat ze konden verwachten toen zij besloten om maaltijden te gaan bezorgen. Vol overgave heeft de keukenbrigade van het Partycentrum gekookt voor alle geïnteresseerde inwoners van Rheden hebben de bezorgers alle zeilen bijgezet om het bij u thuis te krijgen. Vanaf donderdag 26 maart kan er weer besteld worden via telefoonnummer 026 – 495 2019. Omdat er op sommige momenten iets teveel druk op de ketel stond wil Partycentrum ‘Ons Huis’ u vragen om bestellingen zoveel mogelijk tussen 13.00 en 17.00 door te geven. Zij kunnen er dan beter voor zorgen dat de bezorging op het afgesproken tijdstip plaatsvindt.

Slijterij & Wijnhandel AppeldoornSlijterij en Wijnhandel Appeldoorn Velp

Bij Slijterij en Wijnhandel Appeldoorn gaat men verantwoord met uw wijn en andere dranken om. Bij Appeldoorn staat de gezondheid van klanten, medewerkers en partners voorop. In de winkel die nu gewoon nog open is, ziet u zichtbaar de aangescherpte richtlijnen welke volgens de overheid vereist zijn. Alle geadviseerde hygiënemaatregelen worden nageleefd en er gelden restricties op gebied van persoonlijk contact. Slijterij en Wijnhandel Appeldoorn ondervindt geen beperkingen met betrekking tot online bestellingen, deze worden na binnenkomst direct afgehandeld en verzonden. Bel voor meer informatie: 026 – 364 6873.

  • Heb jij ook een product, initiatief, actie of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected].
  • Vergeet niet #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU te gebruiken in jouw Social Media kanalen
  • Het nieuws van nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden