Veelzijdig Velp heeft een Crisis Service in het leven geroepen

Foto: BIZ Centrum Velp

VELP –  Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging in het centrum van Velp, introduceert met ingang van deze week een Crisis Service voor alle klanten. Door de inmiddels bekende omstandigheden zijn klanten huiverig om hun huis te verlaten en te gaan shoppen in het centrum van Velp.

Alle winkels in het centrum hebben dezer dagen allerlei voorzieningen getroffen om optimaal gehoor te geven aan de oproep van de overheid. Zo zijn de openingstijden zo her en der aangepast en wordt direct contact met de klanten middels schermen en eenrichtingsverkeer in de winkels toepast. Ook veilig betalen en gebruik maken van gereinigde mandjes en winkelwagentjes zijn enkele van die maatregelen.

Desalniettemin staan de parkeerplaatsen bij de supermarkten wel vol maar blijven de winkels van de lokale ondernemers voornamelijk leeg. Veelzijdig Velp denkt dat het verlangen om te shoppen er wel is, maar begrijpt dat angst om het coronavirus terecht erg groot is.

Ondanks dat een aantal winkels hun deuren al enige tijd heeft gesloten, is er nog een groot scala aan aanbod in het centrum waar klanten gebruik van kunnen maken. Veelzijdig Velp heeft daarom een Crisis Service in het leven geroepen.

Zo is op de website van Veelzijdig Velp alle informatie te vinden over welke winkels, met al hun veiligheidsvoorzieningen, nog open zijn en wanneer ze open zijn. Een groot deel van die bedrijven leveren Crisis Service. Een en ander houdt in, dat bestellingen die vóór 16.00 uur worden gedaan, de volgende dag thuis worden bezorgd.

Veel bedrijven hebben zelf zo’n bezorgdienst, maar Veelzijdig Velp stelt, indien nodig, ook een eigen bezorgservice in om zoveel mogelijk klanten op hun wenken te bedienen.

Hoe werk het?

Op de website www.veelzijdigvelp.nl staat een kopje winkelen. Alle mogelijke categorieën en het aanbod dat in het centrum van Velp beschikbaar en verkrijgbaar is, staan daar vermeld. Stel dat gezocht wordt naar bloemen dan is onder de categorie bloemen en planten meteen te zien welke bloemist in het centrum al dan niet open is, wanneer die open is en of deze winkelier CRISIS SERVICE levert. Door op de naam van dat bedrijf te klikken kan er vervolgens gebeld en besteld worden en wordt het bestelde de volgende dag aan huis geleverd.

Veelzijdig Velp denkt met deze service hun klanten op een speciale manier van dienst te kunnen zijn en het centrum weer een beetje meer open te stellen. In deze tijd van crisis is het doen van aankopen bij de lokale ondernemers van cruciaal belang.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen