Meriam & Willem treden op bij Zorginstellingen

DIEREN Woensdag 8 april gaven zanger Willem Jansen (uit Spijk) en zangeres Meriam Bruggink (uit Westervoort) geheel belangeloos een optreden bij twee locatie’s van Attent Zorg en Behandeling in Dieren. Dit als opsteker voor bewoners en het verplegend personeel vanwege het coronavirus.

Het duo gaf om 11.00 uur een optreden in de voortuin van verzorgingshuis de Oude Plataan aan de Zutphensestraatweg in Dieren. Veel bewoners in de koffiekamer of vanaf het balkon genoten zichtbaar en zongen mee met voor hun de bekende oude liedjes van weleer. Het optreden duurde ongeveer een uur en werd erg gewaardeerd, een mooie afleiding in deze vervelende tijd.

Om 14.30 uur was het tijd voor nog een optreden, maar nu bij Attent verzorgingshuis Beverode aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren. Ook hier veel belangstelling en na afloop een groot applaus als waardering voor hun optreden.

Het duo Willem & Meriam:

“Wij doen graag iets voor de ouderen en het personeel van de verzorgingshuizen en zeker in deze moeilijke tijd waar de ouderen geen of zeer weinig bezoek krijgen, en wat is er mooier dan deze mensen met onze muziek een leuke dag te bezorgen.”

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Er staan nog de volgende optredens op de agenda namelijk:

  • Woensdag  15 April zijn ze bij De Boomgaard in Rheden om 15.00 uur.
  • Vrijdag 17 April bij Elizabethhof in Doesburg om 11.00 uur
  • Vrijdag 17 April bij Regina Pacis Arnhem om 14.30 uur.
  • Woensdag 22 April bij Hofstaete te Dieren 10.30 en 11.30 uur.
  • Woensdag 22 April bij Kastanjehof te Velp om 14.30 en 16.00 uur.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden