Getuigen gezocht: Bedrijfsinbraak Wilhelminaweg te Dieren

Foto: politie.nl

DIEREN – De politie onderzoekt een bedrijfsinbraak in Dieren. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De inbraak is gepleegd op vrijdag 10 april 2020 tussen 04:30 uur en 04:55 uur in de Wilhelminaweg ter hoogte van de Van Hallstraat/Tellegenlaan te Dieren.

Toedracht: Ruit van de winkel in geslagen. Niets weg genomen. Dader(s) mogelijk weggereden in een grijze VW Caddy.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict , neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren‘-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen. Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/ondernemers.html.Klik hier om te reagerenHet nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden