Huisdier van de week: Ontmoet Boris

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Boris is wat afwachtend in het begin maar eenmaal aan je gewend is hij erg sociaal en enthousiast. Boris kent de basiscommando’s maar aan de lijn lopen vindt hij lastig, hij kan dan wel eens trekken. Eventueel een cursus volgen is dus wel aan te raden.

Omdat Dierentehuis Arnhem en omstreken niet alles weet van Boris plaatsen zij hem niet in een gezin met kleine kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Boris.

Diernummer 27868

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/boris/

Heeft u interesse? Geeft u Boris een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden