Ontdek Buitenplaats Beekhuizen

Advertorial – Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in Nationaal Park Veluwezoom (aan de voet van de Posbank) en toch vlakbij vele voorzieningen en bezienswaardigheden.

Overnachten

Buitenplaats Beekhuizen is een prachtig glamping vakantiepark en biedt het hele jaar door de mogelijkheid om comfortabel te overnachten in 43 ruime Lodgetenten of Pods, allemaal met privé-sanitair.

  • Een Lodgetent biedt de combinatie van luxe, kamperen en natuurbeleving. Je slaapt onder een tentdoek, maar hebt alle gemakken van een huisje. Zo kun je een uitgebreide maaltijd bereiden in je eigen keuken, heerlijk douchen en genieten op je houten veranda.
  • De Pod is een uniek houten huisje, die je in álle seizoenen een knus verblijf biedt in combinatie met het actieve buitenleven.

Regelmatig komen mensen uit de directe omgeving verblijven in een luxe Lodgetent of knusse Pod. Meteen bij aankomst ontstaat het gevoel er echt even uit te zijn. Of wat dacht je van een unieke slaapplek voor jouw vrienden of familie, die op bezoek komen?

Iedere accommodatie heeft een vuurschaal voor de accommodatie staan. Zo kan je genieten van een wijntje of juist een warme chocomel, terwijl je in het vuur staart.
Ook heeft iedere accommodatie een verwarming of kachel. In de Lodgetenten hebben we zelfs een kruikje voor iedereen. Zo kan je zelfs in de winter hier aangenaam verblijven.

Restaurant

Daarnaast is er het knusse en hippe restaurant WOODZ. Hier kan iedereen uit de (wijde) omgeving terecht voor een goede kop koffie, een verrassende lunch, gezellige borrel en een heerlijk diner. Juist als uitje in het weekend of om even lekker aan te schuiven na een heerlijke wandeling, Woodz is dé geschikte plek hiervoor. Zittend op het terras heb je het ultieme vakantiegevoel in eigen omgeving. De buitenhaard en vuurschaal bieden een heerlijke sfeer in de zomeravond of wintermiddag. Ook leuk als je bezoek hebt en je wilt hen een unieke diner beleving geven midden in de natuur. Voor de kinderen heeft Buitenplaats Beekhuizen een aantal leuke speeltoestellen, waaronder een kabelbaan, glijbaan en een waterpomp. Met name de pomp is erg populair en hiermee zijn kinderen soms uren in de weer.

Vergaderen

Verras nu jouw medewerkers met een unieke vergaderlocatie! De Lodgetenten van Buitenplaats Beekhuizen bieden jouw gezelschap een bijzondere vergaderlocatie. Deze rustig gelegen groepstent is geschikt voor een groep tot 36-40 personen. In het omringende Nationaal Park kun je tussen de vergaderingen door de hoofden leegmaken door bijvoorbeeld een excursie, wandel- en/of fietstocht.

Het eigen restaurant WOODZ verzorgt koffie/thee, lunch, borrel of diner. Dit alles kan zowel in het restaurant als in de tent geserveerd worden. Het arrangement kan desgewenst worden uitgebreid met een overnachting met ontbijt. Heb je interesse om te vergaderen op Buitenplaats Beekhuizen? Bel dan met Events op 06-83834612 en vraag naar Boudewijn of neem contact op via [email protected] We vertellen je graag alle mogelijkheden.

Bruiloft

Altijd ervan gedroomd om te trouwen in het bos? Dat komt goed uit, want de mooiste dag van jullie leven kun je vieren bij Buitenplaats Beekhuizen! Deze sprookjesachtige locatie, de heerlijke gerechten van ons eigen restaurant WOODZ en bijzondere accommodaties voor overnachting zorgen ervoor dat deze onvergetelijke dag een groot succes zal worden.

Wil je graag meer informatie? Mail dan naar [email protected] en vergeet vooralook niet te kijken op: https://www.buitenplaatsbeekhuizen.nl/.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden