Doesburg – Rhedense Uitdaging biedt expertise en coaching aan verenigingen en stichtingen

Foto: Doesburg Rhedense Uitdaging

GEMEENTEN RHEDEN EN DOESBURG  – De Doesburg Rhedense Uitdaging bemiddelt tussen het lokale bedrijfsleven en stichtingen, verenigingen en andere inwonersinitiatieven. Het bedrijfsleven biedt via de Uitdaging met gesloten beurs spullen en faciliteiten aan.

Ook is het mogelijk om kennis en coaching van experts uit het bedrijfsleven te koppelen aan deze organisaties.

Door het coronavirus zijn veel organisaties noodgedwongen gestopt met hun directe activiteiten. Dit is mogelijk het goede moment voor besturen en andere vrijwilligers om zich extra in hun organisatie te verdiepen. Om juist nu beleidsmatige klussen aan te pakken, even los te komen van de waan van de dag en zaken structureel te verbeteren. Wilt u sparren met een externe specialist of is enig coachend advies en ondersteuning wenselijk? De Doesburg Rhedense Uitdaging brengt u dan graag in contact met professionals uit het bedrijfsleven die uw organisatie coachend verder op weg kunnen helpen. Natuurlijk gaat dat in deze tijd via digitale mogelijkheden, zoals skype, Microsoft Teams e.d.

Piekert uw bestuur over juridische kwesties, ben u al een tijdje op zoek naar de juiste woorden om uw fondsaanschrijving of projectplan smart en concreet te krijgen? Wilt u graag starten met slimmer organiseren via Excel of een ander computerprogramma? Of worstelt uw organisatie met het opstellen van een activiteiten-/promotie- of jaarplan? De Doesburg Rhedense Uitdaging helpt u graag aan een coach met de juiste expertise.

Via de website https://doesburgrhedenseuitdaging.nl kunt u uw vraag indienen. Het is tevens mogelijk via de mail of telefoon contact op te nemen: [email protected]  / 06 363 24 778 / 06 538 60 518.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden