Buitenconcert door Vocaal ensemble Afternoon Delight bij Lorentzhuis en Jagthuis Velp

VELP – Afgelopen vrijdagmiddag waren er om 14.00 uur bij het Lorentzhuis en om 15.30 uur bij het Jachthuis buitenoptredens om 75 jaar vrijheid te vieren met de bewoners. Vocaal ensemble “Afternoon Delight” zong vrolijke liedjes van onder andere The Andrew Sisters en een mooie bevrijdingmedley (Cheerio, Trees heeft een Canadees, Lili Marlene).

Eigenlijk zouden de dames van vocaal ensemble “Afternoon Delight” deze periode druk zijn met optredens in verband met 75 jaar vrijheid…..maar door welbekende omstandigheden is alles afgelast.

“Wij zingen onder andere liedjes van The Andrew Sisters, precies het repertoire wat deze generatie herkent en aanspreekt. Om deze lieve mensen toch te laten genieten van de feestelijkheden, komen we gewoon naar ze toe!”

Het was een gezellige, swingende middag en werd zelfs meegezongen en voorzichtig gedanst. Het Lorentzhuis en het Jagthuis hebben deze week genoten, en volgende week zijn De Biesdel en Nieuw Schoonoord aan de beurt.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden