Huisdier van de week: Ontmoet Kenzi

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Kenzi is een sociale kat, die erg gesteld is op aandacht. Het is een echte knuffelkont. Kenzi heeft een eigenzinnig karakter en vindt oppakken niet leuk, kan dan wel eens uithalen. Dierentehuis Arnhem & omstreken plaatst Kenzi om die reden niet bij kleine kinderen.

Kenzi is gek op eten en hiermee is hij dan ook goed te paaien. Daarnaast is hij nieuwsgierig en erg energiek, hij zal daarom niet te lang alleen thuis moeten zijn en genoeg uitgedaagd moeten worden met bijvoorbeeld hersenwerk. Het is een buitenkat.

Kenzi heeft last van chronische niesziekte wat op komt zetten bij stress. Momenteel staat Kenzi vanwege zijn stoelgang op speciale voeding, maar wij denken dat hij in de toekomst op gewone brokken over kan.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Kenzi.

Diernummer 28611

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/kenzi/

Heeft u interesse? Geeft u Kenzi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden