Heel Dieren hoort unieke uitvoering Wilhelmus

Foto:

DIEREN – Koningsdag 2020 gaat voor eeuwig als een bijzondere editie de boeken in. Dankzij het Koninklijk Concertgebouworkest kon echter toch heel Nederland om 10.00 uur luisteren naar het Wilhelmus of meezingen of meespelen. Zo ook alle inwoners van Dieren.

‘Met KJT Entertainment zijn wij actief in de evenementenbranche en ook voor ons zijn het bijzondere tijden. Normaliter zijn we hartstikke druk rondom Koningsdag, maar door alle maatregelen vanwege het coronavirus is het zakelijk doodstil’, aldus Kevin Jansen, eigenaar van KJT Entertainment. ‘Het initiatief van het Concertgebouworkest heeft ons ook aan het denken gezet, waarbij we naar een manier hebben gezocht daaraan een bijdrage te leveren.’

Maandagochtend 10.00 uur klonk zodoende in de buitenlucht van Dieren luid en duidelijk het nationale volkslied via de speakers van KTJ Entertainment. De hele geluidsset was voor deze gelegenheid voor het magazijn van Jansen opgebouwd. In alle stilte, want zoals de noodverordening voorschrijft, moest het zonder publiek. Om 10.00 uur werd het zo toch nog voor iedereen een beetje met zijn allen Koningsdag in Dieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden