“Koning” Nico Brouwer proost met inwoners Rheden na uit de hand gelopen Facebookactie

RHEDEN – Op Koningsdag 27 april kwam Nico Brouwer van Partycentrum Ons Huis als zijnde “Koning Willem Alexander“ langs zijn burgers in Rheden, en met name die zijn Facebookbericht van Ons Huis Rheden een like hadden gegeven.

Nico Brouwer had vooraf op Koningsdag op de Facebookpagina van Partycentrum Ons Huis gezet dat, als er meer als 25 mensen zijn bericht een “like” gaven, hij persoonlijk een drankje kwam brengen op Koningsdag.

Dit had hij beter niet kunnen doen!! Meer dan 45 mensen hadden er al snel gereageerd en het werden er meer en meer. In zijn toespraak/oproep op Facebook had hij het volgende geschreven:

“Beste landgenoten, beste Rhedenaren,

Koningsdag wordt Woningsdag en daarmee is ook deze dag anders dan andere jaren. Wat hebben wij voor deze bijzondere editie van Koningsdag 2020 bedacht…: De Prins van partycentrum ‘Ons Huis’ komt in hoogst eigen persoon langs om, vanzelfsprekend op gepaste afstand, te proosten op onze koning! Vanaf 12.00 uur zal hij in stijl worden rondgereden met in de aanhanger een ‘natje en een droogje’ (natuurlijk zal de oranjebitter hierbij niet ontbreken..).

Ook een Koninklijk leven voor even en een borrel met de Koning? Like dan dit bericht. Bij meer dan 25 likes van Rhedenaren komt hij aanstaande maandag 27 april dan buurten om te klinken en te drinken!”

Omdat er zoveel aanmeldingen waren gekomen vertrok  de “Koning“ om 12.00 uur met een lange lijst van belangstellenden uit het dorp die een drankje met de hem wilde drinken. Velen werden verrast op een bezoek, er was om 16.00 uur tijd om ook Dorpswethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden een drankje aan te bieden.  Waarna hij weer snel verder moest om de laatste mensen met een drankje en een woord van dank te voorzien.

Het was een zeer geslaagde actie, en natuurlijk het stralende weer erbij was het toch een geslaagde W(K)oningsdag!! Vaste klanten van Partycentrum Ons huis hadden ook de bomen op het terras volgehangen met onderbroeken om de ondernemer een hart onder de riem te steken. (zie foto’s)

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s

(Enne…op Koningsdag bezorgt Partycentrum Ons Huis natuurlijk ook maaltijden. Tussen 16.00 en 20.00 staat de keukenbrigade weer voor jullie klaar! Bestellen? Bel hiervoor met het bekende nummer 026 – 495 2019)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden