Huisdier van de week: Ontmoet Madelief

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Madelief is een sociaal en nieuwsgierig konijn. Ze is graag bij je in de buurt en vindt het fijn geaaid te worden. Madelief is actief en een beetje brutaal, stiekem je eten afpakken is voor haar een leuk spelletje.

Ze kan bij kinderen vanaf 12 jaar. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst haar bij een mannelijk soortgenootje. Madelief heeft veel ruimte en bewegingsvrijheid nodig.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Madelief.

Diernummer 28998

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/madelief/

Heeft u interesse? Geeft u Madelief een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden