SC EDS wil glasvezel en steunt de campagne van Glasvezel buitenaf

Foto: Glasvezel buitenaf

ELLECOM/DE STEEG – Nu in het buitengebied van gemeente Rheden glasvezel wordt aangelegd, voert Glasvezel buitenaf campagne in de dorpen De Steeg en Ellecom. Als vóór 18 mei per dorp minimaal 35% van de inwoners kiest voor een glasvezelabonnement, dan worden ook onze dorpen voorzien van het meest snelle en betrouwbare netwerk.

SC EDS

“De club is al enige tijd aan het bouwen aan een open club met een divers sportaanbod. Naast voetbal hebben we al een breder aanbod met bootcamp, zwemmen, klaverjassen en straks ook jeu de boules, tennis en padel. Meer en meer maken mensen gebruik van het clubhuis en daar is goed internet essentieel. Steeds meer klappen de laptops open van ouders, wordt er samengekomen en gewerkt aan zaken en dus zijn wij groot fan van glasvezel” aldus Erik Hekkers, voorzitter van SC EDS.

“En als leden en inwoners zich nu aanmelden en aangeven dat dit via SC EDS is ontvangen wij een tientje per aanmelding. En dat kunnen we echt heel goed gebruiken op dit moment. De corona crisis is voor ons zwaar, alles ligt stil. Dus extra gelden zijn zeer welkom” vertelt Hekkers.

Christian Baerends, inwoner van Ellecom en voormalig speler van SC EDS, is ambassadeur en aan hem kun je alle vragen stellen over glasvezel. Hij is te bereiken via 06 – 2224 0089.

Informatie voor bewoners

Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting zijn persoonlijk geïnformeerd. Gezien de maatregelen met betrekking tot het coronavirus, zijn de Glasvezel-informatiebijeenkomsten niet doorgegaan. Glasvezel buitenaf biedt daarom de mogelijkheid webinars te volgen, waarin alles verteld wordt over glasvezel. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen. Informatie hierover is te vinden op de website: www.glasvezelbuitenaf.nl.

Pop up stores

Om mensen zo goed mogelijk te informeren, zijn er pop-up stores geopend. Deze bevinden zich bij Brood- en banketbakkerij Samberg in Ellecom en Bakkerij Tom van Otterloo in De Steeg. Hier kan informatie worden afgehaald, of aanmeldformulieren worden ingeleverd. En dat kan natuurlijk ook bij SC EDS in de brievenbus of in de bus in de entreehal.

Over dit project en Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf is een initiatief van DELTA Fiber Nederland. DELTA Fiber Nederland is een snel groeiend Nederlands telecombedrijf. Zij is eigenaar van telecomnetwerken verspreid over 11 provincies in Nederland. Daarnaast legt zij voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 650.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

Glasvezel buitenaf

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden