Opdat we nooit vergeten: Dodenherdenking gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Vandaag is het 4 mei en dat betekent dat het vanavond om 20.00 uur 2 minuten stil is om alle oorlogsslachtoffers te herdenken. Dat kan dit jaar niet gezamenlijk bij het monument Rozenbos in Rheden of op een andere plek in de gemeente. Daarom is er in samenwerking met het Comité 4/5 mei gemeente Rheden een film gemaakt om toch samen te kunnen herdenken maar wel iedereen vanuit zijn/haar eigen huis.

Op onderstaande plekken in de gemeente is het mogelijk bloemen te leggen bij het herdenkingsmonument.

Comité 4 mei Velp

Inwoners van Velp kunnen op 4 mei  tussen 13.00 en 20.30 uur bloemen leggen bij het herdenkingsmonument aan de Vijverlaan in Velp. Namens de gemeenteraad van Rheden legt de heer Joppe Jeroen de Ruiter hier een bloemstuk leggen.

Oranjevereniging Ellecom

Inwoners van Ellecom zijn op 4 mei van 8.00 tot 21.00 uur in de gelegenheid om bloemen te leggen bij het herdenkingsmonument aan de Zutphensestraatweg. Namens de gemeenteraad legt de heer Sjir Hanssen een bloemstuk bij het monument.

Comité 4 en 5 mei Rheden

Inwoners kunnen vandaag bloemen leggen bij het monument Rozenbos in Rheden. Burgemeester Carol van Eert heeft namens het college van burgemeester en wethouders hier al een krans gelegd, net als het Comité 4 en 5 mei gemeente Rheden.

Voor al deze bloemleggingen geldt: zijn er meerdere personen bij het herdenkingsmonument, hou rekening met elkaar en neem minimaal 1,5 meter afstand.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen