Dodenherdenking gemeente Rheden 2020

GEMEENTE RHEDEN – Ondanks de coronamaatregelen waar we ons allemaal aan te houden hebben, de nieuwe anderhalvemetermaatschappij zijn de doden dit jaar toch herdacht in gemeente Rheden. Op diverse plaatsen in de gemeente kon men bloemen leggen en kransen plaatsen.

Burgemeester Carol van Eert sprak in een prachtige toespraak de inwoners van gemeente Rheden toe. In kleine groepjes van meestal één of twee, af en toe iets meer maar dan wel op gepaste afstand werden bloemen en kransen neergelegd op bijvoorbeeld Het Rozenbos in Rheden/De Steeg, Ellecom, Dieren, Spankeren, Laag Soeren en bij het monument aan de Vijverlaan in Velp.

Nieuw, op het Van Kolplein in Velp-Zuid werd dit jaar voor het eerst een bosje bloemen neergelegd bij de gedenksteen in de stenen bank.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Op diverse plaatsen werd ook de Taptoe ten gehore gebracht, omwonenden stonden dan eerbiedig te luisteren. Al met al hebben de inwoners van gemeente Rheden heel mooi en sereen meegedaan aan de Nationale Dodenherdenking.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen