Het Rhedens Maal verrast haar vrijwilligers met moederdagontbijt

RHEDEN – Op Moederdag werden de vrijwilligers van Het Rhedens Maal verrast met een heerlijk ontbijt, verzorgd door Partycentrum “Ons Huis” uit Rheden. Het zijn ook zware tijden voor het bestuur, de vrijwilligers en gasten van Het Rhedens Maal.

Door de welbekende omstandigheden liggen de activiteiten nu al weken stil, met alle gevolgen van dien. De gasten eten natuurlijk elke dag hun maaltijd, maar wat ze zo enorm missen is de gezelligheid. Gezellig samen aan tafel met de daarbij behorende sociale contacten.

En bijna iedereen die bij Het Rhedens Maal betrokken is, zowel vrijwilligers als gasten, behoren tot de risicogroep. Dus het ziet er nog niet naar uit dat iedereen de wekelijkse gang naar het Dorpshuis weer kan gaan maken.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken, werden ze verrast met dit ontbijt.

En het zijn twee vliegen in één klap, dank aan de vrijwilligers en ondersteuning van een lokale ondernemer. Ook wethouder Gea Hofstede is erg begaan met het lot van de ouderen en ondernemers en zij bood spontaan aan om samen met het bestuur de ontbijten rond te brengen om zo de vrijwilligers te bedanken voor hun niet aflatende inzet.

Een geste die op waardering van het bestuur en de vrijwilligers kan rekenen. Voor iedereen, hou nog even vol, zodat we later weer samen aan tafel kunnen zitten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden