Tevreden ondernemer schenkt gemeente kunstwerk

Foto: gemeente Rheden

DE STEEG – De heer Gerd Renshof bood wethouder Ronald Haverkamp een kunstwerk van eigen hand aan. Dit als dank voor de begeleiding en financiële ondersteuning door de gemeente tijdens de coronacrisis.

De heer Gerd Renshof is oprichter en hoofddocent van Academie Renshof, een toonaangevende particuliere schilderacademie. Via de gemeente Rheden ontving hij een bijdrage vanuit de Rijksregeling Tozo. Na de afhandeling van zijn aanvraag bood de heer Gerd Renshof de gemeente spontaan een schilderij aan uit eigen collectie.

Mooi gebaar

Wethouder Ronald Haverkamp en de heer Gerrald Suurd (teamleider Werk) namen het schilderij donderdag in ontvangst. Zij waardeerden dit gebaar enorm. Het schilderij wordt opgenomen in de kunstcollectie van de gemeente Rheden en krijgt een mooi plaatsje in het gemeentehuis.

Tozo

De Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (Tozo) is één van de maatregelen van het kabinet om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. De regeling is voor zelfstandig ondernemers, waaronder zzp’ers. Het voorziet in een aanvullende uitkering voor levensonderhoud als het inkomen door de coronacrisis tot onder het sociaal minimum daalt. En in een lening voor bedrijfskapitaal om liquiditeitsproblemen als gevolg van de coronacrisis op te vangen. Tot en met 31 mei 2020 kunnen ondernemers nog deze tijdelijke overbruggingsregeling aanvragen. Zie voor meer informatie www.rheden.nl/tozo

Wethouder Ronald Haverkamp:

“Ik stel het zeer op prijs dat de heer Gerd Renshof op deze manier zijn dankbaarheid laat zien voor het team dat met de aanvraag bezig is geweest. We doen ons best als gemeente om in deze moeilijke tijd ondernemers zo goed en zo snel mogelijk te helpen. En dan is het erg prettig om te horen dat een ondernemer dat waardeert en op deze manier zijn tevredenheid laten zien.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden