Huisdier van de Week: Ontmoet Coco

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Coco is gek op een wandeling. Ze is niet gewend om alleen thuis te zijn en dit vindt ze ook niet fijn, dan blaft en huilt ze. Ze houdt van gezelschap en is dol op knuffelen. Ook is ze een beetje waaks.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Coco.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dierentehuis Arnhem en omstreken

Diernummer: 25311

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/coco/

Heeft u interesse? Geeft u Coco een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden