Bibliotheken gemeente Rheden gedeeltelijk toegankelijk

Bibliotheek-Velp 2019
Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN/VELP – Met de nodige aanpassingen en hygiënemaatregelen is vanaf maandag 18 mei de Bibliotheek in Dieren weer gedeeltelijk open en is er in Velp een afhaalbieb. De jeugdBibliotheken in Rheden is voorlopig alleen toegankelijk voor scholen. In kleine stapjes is de ‘anderhalvemeterbibliotheek’ een feit.

Aangepaste openingstijden vanaf 18 mei 2020:

Bibliotheek Dieren

  • Maandag 13:00 – 18:00 uur
  • Woensdag 09:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag 09:00 – 18:00 uur

Op vertoon van een bibliotheekpas kunnen leden zelf weer boeken komen uitzoeken, terugbrengen en/of reserveringen komen ophalen. Er mag een beperkt aantal mensen tegelijk naar binnen, iedereen moet 1,5 meter afstand van elkaar en van de medewerkers houden en mensen die verkouden of grieperig zijn hebben, mogen de bibliotheek niet bezoeken.

Een tijdschrift lezen, printjes maken, computeren of koffiedrinken is voorlopig niet mogelijk en er worden nog geen activiteiten georganiseerd.

Afhaalbieb in Velp

De Bibliotheek in Velp is vanaf 18 mei een afhaalbieb. Op afspraak kunnen leden van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur een boekenpakket komen afhalen. Medewerkers van de bibliotheek nemen de bestellingen telefonisch op 026-361 90 03.

Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/corona

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden