Burgemeester gebruikt sneeuwschuiver voor aanbieden bloemen bij 65-jarige huwelijk

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – Op maandag 18 mei bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan de heer en mevrouw Campschroer-Leissner om het echtpaar te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk.

Burgemeester Van Eert bood op gepaste afstand een bos bloemen aan door gebruik te maken van een sneeuwschuiver.

De heer Arnoldus Wilhelmus (Nol) Campschroer is geboren op 18 mei 1934 in Rheden en mevrouw Dientje Campschroer-Leissner (Dien) op 19 februari 1938 in Arnhem.

Ze leerden elkaar leren op de dansschool Karel van Lunteren. De heer Campschroer heeft allerlei werkzaamheden verricht; maar de laatste jaren werkte hij in de verhuizingen. Mevrouw Campschroer verzorgde de kinderen. Later, toen de kinderen wat ouder waren, maakte zij scholen schoon.

Uit hun huwelijk zijn 6 kinderen geboren. Inmiddels hebben ze 12 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen. Ze zouden hun 65-jarig huwelijksfeest vieren met een vakantie met de kinderen in Spanje. Helaas kan dit nu, wegens de Corona-uitbraak niet doorgaan.

Mevrouw Campschroer speelt graag spelletjes op de computer en houdt van breien. De heer Campschroer is op het moment niet zo goed ter been. Het echtpaar is nog steeds erg gelukkig met elkaar.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden