Dieren, het fietsdorp van Nederland?

Foto: Stichting Fietsop1

DIEREN – Als het aan de gemeente Rheden, het dorp Dieren en de Stichting Fietsop1 ligt, wordt Dieren het fietsdorp van Nederland. Hoe kan het ook anders, in Dieren ligt tenslotte dé mooiste fietsenfabriek van Nederland, de Koninklijke Gazelle!

Fietsdorp van Nederland

Maar alleen het hebben van de mooiste fietsenfabriek van Nederland is niet genoeg om het fietsdorp van Nederland te worden. Daarom zijn er plannen gemaakt voor meer bezienswaardigheden in het teken van de fiets. Zo worden er plannen gemaakt voor: een fietspad van de toekomst, een fietsmuseum en een fietsroute in het teken van de Global Goals. Niet voor niets is er gekozen voor de Global Goals, zo wil de stichting ook bijdragen aan een gezondere, veiligere en betere samenleving. Zij willen de inwoners van het dorp en de toeristen verbinden doormiddel van de fiets. We leven tenslotte in Nederland, het fietsland van de wereld!

Enquête

Om deze plannen verder uit te werken is er aan de Bedrijfskunde studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevraagd mee te denken om deze plannen te onderzoeken. Voor dit onderzoek hebben de studenten een enquête gemaakt. Met deze enquête willen de gemeente, de stichting en de studenten uw mening en inbreng horen. U zult ongetwijfeld na het lezen van dit stuk een mening, of een goed idee hebben over de verschillende projecten. Laat ons daarom in onderstaande link naar de enquête weten hoe u over deze plannen denkt en laat uw inbreng meetellen!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecGf2fCFhVJvRi4URpRI_4oex5lKz06b0ApOyf6yJTb67PPA/viewform.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden