Internet-meditatie bij Ons Raadhuis Velp

Foto: Rob Weenink

VELP- Bij Ons Raadhuis geeft docente Jolanda Stellingwerff sinds de corona-sluiting wekelijks een internet-meditatieles. Normaal is deze les elke donderdag in Ons Raadhuis, maar voor zolang nog nodig, is dit het alternatief.

De les duurt een uur, is zeer gevarieerd en zorgt voor ontspanning. De elementen die regelmatig terugkeren in de les zijn geleide meditaties, stilstaan bij oosterse wijsheden en oefenen met het openen van chakra’s. En Jolanda trekt elke week een kaartje met een spiritueel advies.

Deze les kost € 3,50. Mensen die een keer deel willen nemen zijn van harte welkom.

Verder houdt Jolanda wekelijks op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur het Zoom-koffie-uurtje. Dan kan iedereen via de computer even in Ons Raadhuis binnen kijken, met elkaar praten met je eigen koffie thuis. Het is vrijblijvend, je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Soms heeft iemand een mooie tekst, soms een gedicht, soms zingt iemand een lied, soms is er een vraag. Er komt van alles langs in het koffie-uurtje.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze activiteiten, stuur een mailtje naar [email protected]. Of bel naar 026-8449140.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden