Tante Sabien zoekt een opvolger voor haar winkel

Foto: Tante Sabien Velp

VELP – Na ruim zeven jaar gaat Tante Sabien (Ilja Schuuring van der Togt) stoppen met haar 2dehands kledingwinkeltje in de Emmastraat.

De kleding die nu nog in de winkel hangt wordt verkocht, kan opgehaald worden en de winkel kan overgenomen worden.

Altijd al een kledingwinkel willen hebben?

Vind jij het ook zo jammer dat Tante Sabien verdwijnt, duik dan nu in het diepe en neem het stokje over en maak er jouw eigen winkel van! Alleen of met een vriendengroep, je zus, je moeder of je buurvrouwen. Tante Sabien zou het fijn vinden om het concept en de naamsbekendheid (gratis) te kunnen overdragen.

De winkel vervult positieve functies voor Velp, Rheden en omstreken die anders wegvallen:

  • Het is een fysieke winkel en daar zijn er helaas steeds minder van.
  • Het is een relatief goedkope en eco-vriendelijke manier om kinderen te kleden.
  • Biedt veel gezelligheid en sociale contacten: veel moeders, maar ook vaders en oma’s, opa’s komen regelmatig even kletsen.

De laatste winkeldag woensdag 8 juli 2020

Tot die tijd zal de winkel zoveel mogelijk open zijn op de woensdagen en vrijdagen om de aanwezige kleding te kunnen verkopen. Zie Facebook, Instagram, tantesabien.nl of info op de winkeldeur voor de juiste openingsmomenten.

Hangt jouw voorjaars-/zomerkleding nog in de winkel en wil je deze terug? Laat dit dan per mail weten en op welke woensdag of vrijdag je het komt ophalen. Verzilver ook meteen je tegoedbonnen, want deze zijn na sluiting van de winkel niet meer geldig.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden