Gratis reclame op landelijke televisie voor kleine en middelgrote ondernemers!

Foto: Red Baron Media

DIEREN/RHEDEN/VELP – ‘Ondernemers kunnen elk duwtje in de rug om weer op gang te komen goed gebruiken.‘ Daarom biedt RTL Nederland sinds 11 mei gratis reclamezendtijd aan kleine en middelgrote ondernemers. De actie heet: ‘Nederland gaat weer open.’

Het gratis open reclameblok wordt dagelijks uitgezonden tussen 18.00 uur en 24.00 uur bij RTL 4, en tussen 19.00 en 23.00 uur bij RTL 5, 7, 8 en RTL Z.

Thijo van Beek:

“Dat is natuurlijk geweldig nieuws, óók voor u als ondernemer in de gemeente Rheden. In uw filmpje laat u uw onderneming zien; u vertelt hoe uw onderneming weer open gaat, en hoe uw klanten in deze tijd veilig van dienst bent. Uw laat klanten weten dat u er nog bent, en dat u voor ze klaar staat.”

Red Baron Media, TheothorneTV,

Er is maar één probleem! Hoe komt u aan een filmpje? Er zijn aan de actie van RTL een aantal voorwaarden verbonden; zo mag een filmpje maximaal 30 seconden duren, het digitale bestand mag niet te groot zijn en meer. En: ‘Alleen een selectie van de mooiste, origineelste of meest ontroerende inzendingen wordt uitgezonden.’

Red Baron Media uit Dieren, het bedrijf achter TheothorneTV, kan u daarbij helpen; tegen een sterk gereduceerd tarief. Voor een eenmalig bedrag van €250 maken zij voor u een plan, een opname, een voormontage en een eindmontage.

Samen bekijkt Red Baron Media wat u in beeld wil brengen en hoe dat het beste kan. Red Baron Media adviseert u en helpt u bij iedere stap. Ze gebruiken daarbij professionele apparatuur en software. Het eindresultaat is een filmpje dat klaar is voor uitzending. En mocht uw film niet door RTL worden geselecteerd en uitgezonden dan heeft u nog steeds een mooie clip voor promotie op uw website of Social Media kanalen.

Wilt u meer weten over deze actie? Kijk dan op RTL.nl (zie de link onder dit bericht) of bel Red Baron Media op 06 – 5179 7222.

https://www.rtl.nl/over/nederland-gaat-weer-open/XqwMUBMAACMA1w6o?fbclid=IwAR3Hli82GRFXPUj_1ctkEoGjETesfcFr0PpwC9xFWLN0gSYR7nKbsKP6L-s

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden