Toch een ZOOM! Kamermuziekfestival in 2020!

Foto: ZOOM! Kamermuziekfestival 2020

GEMEENTE RHEDEN – In april leek het nog dat er dit jaar geen ZOOM!-festival in de Veluwezoom plaats zou vinden vanwege de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus. Uiteraard zat de organisatie niet stil en toen er onlangs bekend werd gemaakt dat de maatregelen per 1 juni weer versoepeld zouden worden heeft de organisatie besloten toch een beperkt festival te organiseren,

Een deel van het publiek is namelijk toch welkom bij een concert, daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om virtueel bij ons te zijn via internet.

Beperkte capaciteit

De organisatie is bij de concerten gebonden aan de voorschriften van het RIVM en de Overheid. Dit betekent dat er maximaal 30 bezoekers mogen komen. Natuurlijk houdt de organisatie zich ons ook aan de anderhalve meter afstand-richtlijn. Geen koffie vooraf noch drankje na afloop en toiletten zijn niet beschikbaar. Er wordt volgens de richtlijn vooraf en tussen de concertjes door zorgvuldig schoongemaakt. En uiteraard geldt ook hier: wie verkouden is of koorts heeft blijft thuis.

Korte programma’s

Op de website https://www.zoomfestival.nl/programma/ is het hele concert-programma te vinden. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een concert bij te wonen, zijn de programma’s korter dan u gewend bent. Daarnaast worden (bijna) alle concerten op video opgenomen en beschikbaar gemaakt via het YouTube-kanaal en de website van het ZOOM-kamermuziekfestival. >>> bekijk het programma >>>.

Kaarten kopen?

Om de weinige beschikbare kaarten zo goed mogelijk te verdelen kunt u dit jaar alleen kaarten bestellen per e-mail via [email protected]. Geeft u in uw mail aan hoeveel kaarten (maximaal 2) u voor welk concert u wilt bestellen. Toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. U ontvangt dan van ZOOM! Kamermuziekfestival bericht of u de gewenste kaartjes toegewezen krijgt en tevens het verzoek het aankoopbedrag aan de organisatie over te maken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden