Repair Café Dieren blijft tot september gesloten en zoekt vrijwilligers

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Repair Café Dieren blijft tot september 2020 gesloten. Daarna zal Repair Café Dieren weer elke 2e zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur open zijn. En elke 4e donderdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur.

Door natuurlijk verloop is de groep vrijwilligers/vrijwilligsters van Repair Café Dieren wat uitgedund. Repair Café Dieren zoekt daarom nieuwe vrijwilligers. Het kost je slechts een paar uur per maand. Wie wil komen helpen?

Er is plaats voor mensen die handig zijn met: kleding/textiel, elektrische apparaten, fietsen en meubels/houten voorwerpen en die het leuk vinden om kennis en kunde te delen met buurtgenoten.

Daarnaast zijn ook vrijwilligers welkom voor de functie van gastvrouw/heer. In deze rol zorg je voor koffie en thee, heet je de bezoekers welkom en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café Dieren.

Ook zoekt Repair Café Dieren iemand die handig is met de computer. Je houdt de website van Repair Café Dieren bij en maakt het initiatief goed zichtbaar op
Facebook (en Twitter). Lijkt het je wat? Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar [email protected] tav Rob Bevelander. Hij neemt dan zsm contact met je op.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden