Huisdier van de Week: Ontmoet Hugo

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Hugo is een aanhankelijke kat, die graag aandacht krijgt. Hij vindt het heerlijk als je hem aait, maar kan het ook zomaar ineens zat zijn. Dan slaat ie met zijn pootje.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst hem in een rustig huishouden zonder kinderen. Het is een kat die niet teveel/te lang alleen moet zijn. Hugo zoekt echt aandacht en is nog erg speels, hij moet uitgedaagd worden met spelen en zal het waarschijnlijk leuk vinden om buiten lekker te kunnen jagen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Hugo.

Diernummer 29116

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/hugo/

(Tekst gaat verder onder de foto)

Heeft u interesse? Geeft u Hugo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden