Kanaries, tropische vogels en Europese cultuurvogelshow in De Steeg

Foto:

DE STEEG – Op 29, 30 november en 1 december as. houdt vogelvereniging “de Groenling” haar jaarlijkse vogeltentoonstelling met daarbij tegelijkertijd het Open Gelders kampioenschap Europese Cultuurvogels. Deze vogeltentoonstelling wordt gehouden in het Parkhuis, Parkweg 5 in De Steeg.

De zaal in De Steeg is bijzonder omdat door het indirecte licht en de brede looppaden de vogels in alle rust bekeken kunnen worden. De kanaries en tropische vogels zijn voor velen misschien een herinnering aan mensen die ook ooit zo’n vogeltje hadden. De Europese cultuurvogels zouden zomaar op de veelgeroemde kleurplaten van Jac. P Thijsen hebben kunnen staan of wellicht ooit in het wild gezien kunnen zijn zonder de naam te kennen. 
Voor natuurliefhebbers in het algemeen en voor vogelliefhebbers in het bijzonder daarom een aangename show om te bezoeken. Openingstijden op vrijdag van 20.00 tot 22.00, op zaterdag van 10.00 tot 20.00 en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
De Groenling heet u bij deze van harte welkom op één van deze dagen. De locatie is rolstoelvriendelijk. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
flyer-2013
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen