Tevreden gezichten op Snuffelmarkt Velp

VELP – In Sportcentrum De Dumpel in Velp werd zondag 24 november een grote snuffelmarkt georganiseerd. “Een markt met leuke cadeau-ideeën en tweede hands spullen van goede kwaliteit. Rommel hebben we zelf al genoeg.”

De markt werd georganiseerd door Stichting dpd Dielen, die zich als doel heeft gesteld in de regio van Arnhem evenementen te organiseren die bijdragen aan wijk- en buurtrelaties om de onderlinge sfeer te vergroten. De snuffelmarkt in Velp is het eerste evenement dat in deze hoedanigheid in de gemeente Rheden werd georganiseerd.
Ruim 80 kramen waren opgesteld in De Dumpel en direct vanaf de start was er al een flinke toeloop. Op de dag zakte het bezoek wat, dit had vermoedelijk te maken met de intocht van Sinterklaas in Velp. In de Rijnhal in Arnhem werd dit weekend een rommelmarkt georganiseerd. “Ik ben helemaal tevreden”, vertelt Karin Dielen van St. dpd Dielen, “Er is een prima sfeer op een goed bevolkte markt. De volgende evenementen zijn al in de planning.”
De eerste 100 bezoekers ontvingen een leuke attentie.
Foto’s: Theo Jansen en Rheden Nieuws
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
qqu6qqeafxf01um4kebny7yjy
snmvmj2uikycfv7cmv4zdjh7o
ye8wfri4rix54m1efnqs94k2z
fosbdc9sz58xcc96t6s5wlo1x
dlqsvq76eghvjk4gqq45rwl4o
rvrkkqnnku84a72k26qmpnbha
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen