Tennis met wereldtopper Richel Hogenkamp

Foto: Richel Hogenkamp - TV Beekhuizen

VELP/ROZENDAAL – Overweeg jij om een keer te gaan tennissen? Dan is dit het moment! Tennis met wereldtopper Richel Hogenkamp op vrijdagavond 26 juni om 19.30 uur.

Ook zijn trainers en de introductiecommissie van TV Beekhuizen aanwezig. Schrijf je gratis in op www.wijzijntennis.nl of meld je aan bij Marlies Eeuwes via [email protected].

Ben je enthousiast geworden voor tennis dan zijn er veel mogelijkheden:

Zomer Challenge lidmaatschap

Tennisvereniging Beekhuizen biedt deze zomer tennis en padel aan voor sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport of gewoon lekker willen tennissen in de zomermaanden. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juli t/m september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen. Je wordt ook begeleid door de introductiecommissie om maatjes te vinden en er wordt een gezellig toernooi georganiseerd. De kosten voor de Zomer Challenge zijn € 75,- voor volwassenen en € 39,- voor jeugd. Inschrijven is mogelijk via www.tvbeekhuizen.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Begemann via 06-26220360 of [email protected].

Proeflessen

Daarnaast is het mogelijk om 3 tennislessen te volgen op zaterdagochtend (4, 11 en 18 juli) onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Deze 3 lessen kosten € 25,-. Meld je hiervoor aan bij Marlies Eeuwes via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden