Start activiteiten Ons Raadhuis

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ons Raadhuis is 2 juni opgestart met kleine koffiebijeenkomsten voor alle vrijwilligers en docenten. Halverwege juni kwam er ruimte voor deelnemers om weer eens langs te komen. En vanaf 1 juli gaan er weer activiteiten lopen.

Door de COVID-maatregelen is de aanpak wel anders. Voor elke activiteit geldt een maximum aantal deelnemers en men moet zich van te voren aanmelden. Men kan voorlopig niet meer zomaar langskomen bij Ons Raadhuis, ook niet voor een kennismaking. Bel of mail voor een afspraak. Houd het programma op de website in de gaten of kom bij Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat 1 te Velp een weekprogramma halen.

Vanaf woensdag 1 juli starten yoga (op de stoel), tai chi, meditatie, Ki, creatief en realistisch kleuren, Bewegen Maar, Tijd voor Taal, Linedance 55+, handwerken en het sieraden-repaircafé. Ook kan men zich nog voor de dagelijkse koffiebijeenkomsten opgeven.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden