Bootcamp en verspillingsvrij koken tussen de koeien

Foto: LekkerBoer

REGIO – De eerste Foodcamp in de Arnhemse regio op vrijdag 4 september in de nationale verspillingsvrije week. Dit jaar organiseren boeren en tuinders opnieuw een serie Foodcamps op het erf samen met LekkerBoer. Voor het eerst ook in Arnhem.

Naast deze wekelijkse evenementen voor kinderen en ouders in voor- en najaar, worden Foodcamps ook georganiseerd voor scholen. Beiden waren grotendeels in het voorjaar gepland, maar zijn verplaatst naar het najaar in verband met Corona. Alle Foodcamps zijn buiten en helemaal Coronaproof.

Nieuw is dit jaar dat voedselverspilling onder de aandacht wordt gebracht in het oogst- en kookonderdeel van de Foodcamp, tijdens de nationale verspillingsvrije week. Een belangrijk thema voor een duurzame leefstijl waar verschillende partners van de Foodcamp, zoals Rabobank, Oregional en Flynth, maar ook zuivelboerderij IJsseloord zich al langer sterk voor maken.

Kijk voor meer informatie ook op: www.lekkerboer.nl, facebook.com/lekkerboer.nl/twitter: @LAvonturen en instagram.com/lekkerboeravonturen/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden