Deze zomer: ‘Kijken en creëren in de natuur’

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP/ROZENDAAL – Vanaf dinsdag 7 juli organiseert kunstenares Lies Sieverding de creatieve zomercursus ‘Kijken en creëren in de natuur’. Op een mooie plek in de natuur, namelijk Openluchttheater De Pinkenberg, gaan deelnemers twee uur lang tekenen en schilderen met verschillende materialen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom om deel te nemen.

Kunstenaar Lies neemt het stokje over

Voor het vierde jaar op rij wordt deze populaire zomercursus aangeboden. Eerdere jaren gaf beeldend kunstenaar Lies Sieverding de lessen namens Cultuurbedrijf RIQQ. Dit jaar neemt Lies het stokje van RIQQ over en maakt zij ‘Kijken en creëren in de natuur’ zelf mogelijk.

Data en aanmelden

De cursus wordt gegeven op dinsdag 7, 14, 21 en 28 juli. De kosten voor de cursus zijn: € 60,-. De ochtendgroep heeft les van 10:00 tot 12:00 uur . De middaggroep van 13:30 uur tot 15:30 uur. Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Dat kan via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen